علائم ایمنی تعلیقات و فنربندی

 علائم ایمنی تعلیقات و فنربندی
کد کالا: IR 41

نام محصول علائم ایمنی :  علائم ایمنی تعلیقات و فنربندی

کد کالا علائم ایمنی :  IR 41

 safety sign Springs & Moving Parts

جدول فنی مشخصات تابلوهای ایمنی
کد سایز ابعاد(cm)     کد برچسب توضیحات برچسب    کد تابلو توضیحات تابلو
S 7*10   D برچسب روزرنگ-ضد آب   G ورق گالوانیزه از 0.6 الی 2 میلیمتر ضخامت(فولاد امیرکبیر کاشان)
A 10*15   R برچسب شبرنگ-ضد آب-بهمراه رفلکس نور   H ورق پی وی سی 2الی 10 میل-ضد آب-قابلیت انعطاف پذیری
O 15*20   P برچسب شبنما-ضد آب-قابلیت جذب نور و نور دهی 6 ساعت به بالا   Z فریم الکترواستاتیک-ضخامت 1.5 میل-رنگ کوره ای-دارای لبه برگشته
M 20*30   X بنر -ضد آب-بهمراه پانچ   K ورق پلکسی 1 الی 10 میل-دارای رنگ بندی-ضد آب-مستحکم-قابلیت برش لیزر
C 30*40   Y کاغذ گلاسه بهمراه لمینت   V شاسی چوب-ضخامت 10 میل-نصب آسان به دیوار
N 40*50   W برچسب شیشه ای-ضد آب   AL آلومینیوم 1 الی 10 میل-ضد آب-دوام بالا در برابر محیط بیرونی
L 50*60  

جهت تماس و یا ارسال سفارش :

تلگرام ،واتس آپ: 09125480830

تلفن : 02144059138-فکس:02188457787

B 60*100  
Q سفارشی  

*  در صورت درخواست سایز سفارشی تابلو ایمنی برای شما مشتریان عزیز تولید خواهد شد.

*  امکان اضافه شدن لوگو شرکت در گوشه کار بصورت رایگان امکان پذیر می باشد.

*  قبل از تولید طرح هایی نهایی چاپ برای شما ارسال خواهد شد.

* برای انتخاب بهتر تابلوهای مورد نظر و رفع سوالات خود می توانید با همکاران ما بصورت 24 ساعته مشاوره دریافت کنید.(02144059138)

مطالب مرتبط :

آشنایی با سامانه تعلیق خودرو یا فنر بندی

 

هنگام رانندگی عبور از ناهمواری جاده ها امری اجتناب ناپذیر می باشد. همه ی رانندگان عبور از این ناهمواری ها را در طول رانندگی تجربه کرده اند. این ناهمواری چه دست انداز های سرعت گیر باشند و چه خرابی جاده ای، همه ی ماشین ها را درگیر خود کرده اند. عبور از این ناهمواری ها باعث ایجاد ضربه و ارتعاش به خودرو می شود.

وظیفه این سامانه کاهش و یا جلوگیری از ایجاد ارتعاش در اتاق و شاسی می باشد. یک سامانه تعلیق استاندارد و سالم در خودرو با کاهش این ارتعاشات احساس امنیت بیشتری را به سرنشینان خودرو القا می کند. این سامانه خود دارای قطعاتی می باشد که در زیر به آنها اشاره می کنیم.

  • استرات
  • رینگ و لاستیک
  • کمک فنر
  • فنر
  • طبق
  • بوش
  • سیبک
  • میل رابط
  • میل تعادل

این قطعات امکان تعمیر و تعویض جدا گانه را دارا هستند. خرابی در هر کدام از آنها باعث ایجاد نقص در عملکرد فنر بندی خودرو می شود. بنابراین برای جلوگیری از این نقص باید در حفظ آنها دقت کافی را بکار ببریم.

بررسی قطعات سامانه تعلیق یا فنر بندی

سامانه تعلیق یا فنربندی خودرو دارای قطعات مجزایی می باشند که در بالا به اصلی ترین آنها اشاره نمودیم. اما این سیستم با توجه به نوع و تکنولوژی آن دارای اجزای متفاوت دیگری نیز می باشند. این قطعات می تواند شامل بازوی دنباله دار، میله الصاقی، شاه پین، بازوی کنترل و بازوی فرمان اکسل باشد.

خرابی هر کدام از این قطعات تاثیر مستقیمی بر عملکرد سامانه تعلیق دارد. این قطعات با توجه به مجزا بودنشان قابل تعمیر و تعویض می باشند. بنابراین آشنایی با این قطعات به رانندگان عزیز در نگهداری صحیح آنها کمک می کند. در ادامه با بررسی جزء به جزء هر کدام از قطعات اصلی خواهیم پرداخت.

آشنایی با استرات


از این قطعه در سیستم های تعلیق بدون سیبک و طبق استفاده می شود. همچنین از جمله تفاوت های ایجاد شده به وسیله استرات وجود فنر لول می باشد. استرات به عنوان یک قطعه مکانیکی در مهندسی و معماری نیز مورد استفاه قرار میگیرد. این قطعه به عنوان یکی از اجزای اصلی در سامانه تعلیق یا فنربندی خودرو به حساب می آید.

در سیستم هایی که از استرات استفاده می شود با توجه به وجود فنر لول تفاوت هایی را ایجاد می کند. کمک فنر در این سیستم ها در داخل فنر لول قرار میگیرد. این دو قطعه علاوه بر ایجاد اتصال سیستم تعلیق و شاسی وظیفه ارتباط بین آنها را نیز بر عهده دارد.

رینگ و لاستیک چیست؟

رینگ و لاستیک خودرو یکی از قطعات بیرونی و قابل مشاهده خودرو می باشد. این ویژگی دارای مزایا و معایبی می باشد. از جمله مزایای آن مشاهده ملموس خرابی در آنها می باشد همچنین در معرض خطر بودن آن توسط عوامل بیرونی از معایب این ویژکی است. رینگ و لاستیک بر روی چرخ ماشین سوار شده اند. چرخ ماشین وظیفه ایجاد حرکت در خودرو را بر عهده دارد. بنابراین می توان گفت این دو قطعه از جمله قطعات تاثیر گذار در سامانه تعلیق یا فنر بندی خودرو می باشد.

لاستیک ها با توجه به برخورد مستقیم با جاده باید دارای انعطاف پذیری خوبی باشند. این انعطاف پذیری به ایجاد کنترل خودرو هنگام عبور از سطوح ناهموار کمک بسیاری می کند. سلامت لاستیک و رینگ موجب کاهش ارتعاش حاصل از ناهمواری به سیستم تعلیق می شود.  هرچه چسبندگی لاستیک به سطح زمین بهتر باشد موجب عملکرد بهتر سیستم تعلیق می شود.

عملکرد کمک فنر


کمک فنر به عنوان یکی از قطعات اصلی در سامانه تعلیق یا فنر بندی خودرو می باشد. کمک فنرها با وجود فنر ها حجم زیادی از ارتعاش حاصل از ناهمواری را در خودرو جذب می کنند. این عمل به تعادل خودرو کمک زیادی می کند. کمک فنر به کمک فنر ها ارتعاش موجود را به خود جذب می کنند و سپس آن را به آرامی رها میکنند.

کمک فنرها متشکل از یک پیستون که با گاز یا روغن پر شده همراه با سوراخ های ریز درون آن می باشد. بنابراین این قطعه به دو نوع هیدرولیکی و نیوماتیکی تقسیم می شود. انرژی حاصل از دست اندازها همواره توسط گاز یا روغن موجود در آن به صورت گرما دفع می شود.

آشنایی با عملکرد فنرها

فنرها در سامانه تعلیق یا فنربندی خودرو به عنوان چارچوب اصلی این سیستم می باشند. در واقع این فنر ها هستند که تعادل، ارتفاع، جذب انرژی ارتعاشات را بر عهده دارند. این قطعه دارای انواع مختلفی می باشد که در ادامه به اصلی ترین آنها اشاره خواهیم کرد.

  1. فنرمیله پیچی: فنر های مارپیچی به محض ایجاد فشار به خود می پیچند. این فنر دارای میله هایی با قابلیت چرخش می باشد.

  2. فنر تخت: فنر تخت نسبت به دیگر همتایان خود قدیمی تر می باشند. این فنر دارای خمیدگی می باشند که به محض ایجاد فشار درگیر می شوند.

  3. فنر لول: زمانیکه حرف از فنر می شود در ذهن همه ی ما یک میله مارپیچی تصور می شود. این نوع فنرها نیز از نظر ساختار به همین شکل می باشند. در زمانیکه فشار به آن وارد می شود این میله مارپیچی جمع می شود.

  4. فنر بادی: این فنر یکی از قطعاتی می باشد که معمولاً در خودرو های مدرن از آن استفاده می شود. فنر بادی از یک سیلندر پر از هوا ساخته شده است که به وسیله پیستون به چرخ متصل می شود.


طبق خودرو یکی از قطعات سامانه تعلیق یا فنر بندی خودرو می باشد که در این سیستم به دفع و کنترل ارتعاشات جاده ای تاثیر گذار می باشد. این قطعه وظیفه اتصال شاسی به سیستم تعلیق خودرو را بر عهده دارد. این قطعه دارای جنسی از فلز می باشد که در دو سر خود دارای بوش محوری است. این بوش ها از یک سو به شاسی و سوی دیگر به سیستم تعلیق متصل می شود.

همانطور که اشاره کردیم این قطعه رابط بین شاسی و سیستم تعلیق خودرو می باشد. این اتصال به وسیله سیبک ها صورت می گیرد. طبق ها در دو نوع کنترلی و جناغی تقسیم می شوند. نوع جناغی بر خلاف کنترلی شبیه جناغ می باشند. استفاده از این قطعه در سیستم تعلیق متفاوت می باشد به طوریکه که در بعضی از آنها طبق وجود ندارد.

عملکرد بوش خودرو چیست؟

یکی از وظایف سیستم تعلیق کاهش ارتعاش حاصل از ناهمواری ها به خودرو می باشد. این عمل با جود بوش حاصل می شود. در واقع بوش به عنوان یکی از قطعات موجود در سامانه تعلیق یا فنربندی خودرو وظیفه کاهش ارتعاشات را بر عهده دارد. بوش یک عایق ارتعاشی می باشد که انتقال لرزش را به دیگر قطعات خودرو را کاهش می دهد. بوش با ایجاد مرز بین قطعات خودرو این عمل را به انجام می رساند.

با توجه به ساختمان و جاگیری بوش در سیستم تعلیق باید آنرا به عنوان یکی از اتصالات این سیستم در نظر بگیریم. بوش دارای جنسی از پلاستیک می باشد که باز و بسته می شود. این قطعه علاوه بر جلوگیری از ایجاد ارتعاشات بین قطعات خودرو موجب کاهش صدای حاصل از آن نیز می شود. بوش در کنار دیگر تجهیزات خودرو در جهت عملکرد بهتر خودرو به رانندگان کمک بسیاری می کند.

آشنایی با سیبک

سیبک به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده سیستم تعلیق در جهت ایجاد یک سواری ایمن امکان کنترل دقیق را به رانندگان می دهد. سیبک از یک سوکت و توپ تشکیل شده است. این قطعه حرکت چرخشی بین فرمان و طبق دارد. این حرکت توسط گوی فلزی دسته دار ممکن می شود. سیبک به عنوان یکی از اجزای سامانه تعلیق یا فنر بندی خودرو امکان حرکت و چرخش فرمان بدون مشکل را فراهم می کند.

سیبک ها با توجه به اینکه میزان درگیری بالایی که دارند دچار خرابی می شوند. خرابی این قطعه باعث بروز مشکلاتی در عملکرد فنربندی خودرو می شوند. با وجود این اختلال می تواند به خودرو ی شما لرزش وارد بشود. بنابراین نگهداری و رفع مشکل آن به دقت و تخصص بالایی نیاز دارد.

میل تعادل یا میل رابط در ساماه تعلیق و فنر بندی خودرو وظیفه حفظ خودرو را بر عهده دارد. این قطعه با جلوگیری از انتقال ارتعاش به بدنه خودرو از اتفاقات بعدی مانند چپ کردن ماشین محافظت می کند. عملکرد اصلی این قطعه زمانی مشخص می شود که یک لاستیک بر اثر فشار بالا یا پایین می رود. زمانیکه این اتفاق رخ می دهد میل تعادل توازن بین دو لاستیک را حفظ می کند.

 

 

نوشتن نظر

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد           خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید: